Spring til hovedindhold

Konturskårede skilte

Konturskårede skilte, 197x65 mm, Plast, Tape

343.00 kr

Pris inkl. moms

Kundetilfredshedsgaranti
Hurtig levering

Produktinformation

Type:

Konturskårede skilte

Bredde:

197 mm

Højde:

65 mm

Tykkelse:

3,2 mm

Materiale:

Plast

Fastgøring:

Tape

Produktbeskrivelse

Vores konturskårede skilte består af en 3,2 mm tyk plast og kan bestilles i sort og hvid. Materialet består af akrylplast (PMMA).

I vores designværktøj kan du designe udskårede bogstaver eller udskårede tal i størrelser fra 15 mm op til 560 mm (størrelser kan ændres afhængigt af tekstens længde).

Et konturskåret skilt leveres med en selvklæbende bagside og hæfter godt på vægge, døre og andre plane overflader. Tapen har en kraftig hæfteevne, og det UV-modstandsdygtige, stabile og slidstærke materiale kan anvendes både indendørs og udendørs.

Udskårede bogstaver

Udskårede bogstaver passer både til hjemmet, virksomheden og butikken. Konturfræste bogstaver kan sættes op på eksempelvis dør eller væg. Udskårede fritlagte bogstaver giver et elegant og professionelt indtryk og anvendes ofte i entréer, receptioner, på kontorer, restauranter eller hoteller, ofte som informationsskilte, men kan også anvendes som dekoration i hjemmet. Design dine egne bogstaver i ønsket skrifttype og størrelse. Vis cafeteriets placering, hvor toilettet ligger, eller hvordan man kommer til spa-afdelingen med vores fritlagte bogstaver.

Udskårede tal

Udskårede tal er et flot alternativ til dig, som foretrækker fritlagte tal i stedet for et skilt. Konturfræste tal kan monteres indendørs på væg eller dør, men kan også anvendes udendørs, så længe overfladen er plan og tør. Konturskårede tal giver et stilfuldt indtryk og kan bestilles i forskellige skrifttyper og størrelser, alt efter hvad skiltet skal formidle.

Montering af konturskårede skilte

Vores konturskårede plastskilte er forsynet med en selvklæbende bagside, som fjernes før montering. Af hensyn til den nemmest mulige montering skal den medfølgende skabelon anvendes. Fastgør den på den ønskede overflade (væg eller dør) med de medfølgende strimler. De udskårede dele (uden beskyttelsestape) placeres derefter på skabelonen. Fjern derefter skabelonen. Dit skilt er færdigt!

Hvad synes vores kunder?