Spring til hovedindhold

Lågeskilte

Plastikskilte indgravering, 180x100 mm, Tape

224.00 kr

Pris inkl. moms

Kundetilfredshedsgaranti
Hurtig levering

Produktinformation

Type:

Plastikskilte indgravering

Bredde:

180 mm

Højde:

100 mm

Tykkelse:

1,6 mm

Fastgøring:

Tape

Produktbeskrivelse

Lågeskilte kan både informere, advare og byde gæsterne velkommen eller forbyde adgang for dem. Informationen er meget varieret, men uanset den tekst, man vælger til skiltet, er formålet at formidle et budskab til dem, der ønsker at passere lågen.

Hos privatpersoner er "Velkommen" og "Luk lågen" mest almindeligt, mens virksomheder mere bruger lågeskilte til at informere, advare eller forbyde noget.

Design et unikt skilt til lågen, som passer til dit eget behov.

Lågeskilte er ikke kendetegnet ved nogen speciel størrelse, farve eller form. Der findes en række forskellige varianter, og fælles for dem er, at de sidder på lågen ind til gårde og formidler et budskab til besøgende. Her følger nogle af de mest almindelige lågeskilte:

Eksempler på lågeskilte

Luk lågen – et klassisk skilt, som blandt andet findes hos dem, der har løstgående dyr på gården. Men et skilt med teksten "Luk lågen" finder man også i børnehaver, på skoler og i fritidsgårde.

Velkommen – ligesom mange har et velkomstskilt på yderdøren, er der også mange, som har et skilt på lågen med samme budskab. Nogle vælger kun at bruge ordet "Velkommen", mens andre også inkluderer familiens navn og adresse.

Adgang forbudt – lågen er ofte låst, hvis den markerer en grænse, hvor der er adgang forbudt. I så fald er det godt at have et skilt til lågen, som tydeligt fortæller, at der er adgang forbudt, og eventuelt at det er et farligt område at opholde sig i.

Pas på hunden – uanset om hunden er udenfor eller inde i huset, er det respektfuldt at vise gæsterne, at der findes en hund, som kan ske at løbe løst rundt. Det værdsættes ikke mindst af dem, der er bange for hunde.

Hvad synes vores kunder?