Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om legende børn-skilte

Hvis man vil minde bilister om at køre stille og forsigtigt i boligområder, kan man med fordel bruge et skilt, som viser, at der kan være legende børn, så man skal passe på børn på vejen.

Et sådant skilt bruges først og fremmest på steder, hvor mange kører for hurtigt, eller på steder, hvor der ikke er ret godt udsyn.

Naboer slår sig sommetider sammen og køber sådanne skilte for at skabe et mere sikkert miljø for deres børn at lege i.

Formålet med skilte om legende børn, som fortæller, at man skal passe på børnene, er at få bilister til at sænke hastigheden og køre ekstra forsigtigt, da der findes børn i området. Selvom der er hastighedsbegrænsninger, bør hastigheden ofte sænkes yderligere, fordi der netop pludseligt kan dukke børn op på vejen.

Kør forsigtigt, legende børn – ting, man bør overveje

Fokus på børnene

Ved at bruge et skilt, som meddeler, at man skal køre forsigtigt, fortæller man, at hastigheden bør sænkes. Men hvorfor? Det er en fordel at fremhæve årsagen til skiltet ved at vælge teksten "Kør forsigtigt – legende børn". Der kan være større chance for, at føreren sænker farten, hvis han eller hun forstår, at børns sikkerhed er årsagen til den reducerede hastighed. 

Personlige skilte

Et klassisk "Kør forsigtigt"-skilt er en rød/hvid trekant med to sorte silhuetter af børn. Under trekanten er et skilt med plads til tekst. Det opfattes ofte som et trafikskilt, hvilket har både fordele og ulemper. En ulempe er, at mange forbinder det med skoler og børnehaver og derfor undlader at sænke farten uden for skoletid eller i skoleferierne. Hvis skiltet skal bruges i et boligområde, kan det være bedre at vælge et skilt med et billede af et legende barn og give det et personligt touch. Et skilt med anderledes figurer, tekst, farve og form kan bevirke, at bilister lægger mærke til skiltet og ikke bare kategoriserer det som et almindeligt vejskilt.  

Fastgøringsmetode – Stolpemontering

Hvad synes vores kunder?