Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om Navneskilte med magnet

Med pæne, personlige navneskilte med magnet får gæster en god og personlig oplevelse med personalet. Navneskilte med magnet er et slidstærkt og holdbart alternativ. Det er almindeligt at have flere navneskilte til hver kittel eller andet tøj.

Hvorfor magnet?

Navneskilt med magnet er en fleksibel og enkel fastgøringsmetode til dig, der skal kunne skifte og sætte dit navneskilt på forskelligt tøj. Magneten laver ikke huller i tøjet og har en kraftig magnet til fastgørelse. Vi sætter magneten fast med selvklæbende tape på bagsiden af dit navneskilt, så du kun behøver tage den øverste magnet af, og sætte navneskiltet der, hvor du vil have det, og sætte magneterne mod hinanden med tøjet imellem.

Hvor skal navneskiltet placeres?

Den er absolut mest almindeligt og mest formel at placere et navneskilt med magnet i venstre side over brystet. Hvis man tænker klogt og lidt mere strategisk over placeringen, sætter man det i højre side – så ses navneskiltet mere tydeligt, når du hilser på nogen. Men det vigtigste er, at navneskiltet sidder en i god højde, så andre nemt kan se det, og at det er let at læse.

Tips til dig, som skal designe navneskilte med magnet:

1. Skrifttypen til navn, stilling eller firmanavn skal være tydelig.

2. Farvekombinationer: Hvis du vælger en mørk baggrund, bør teksten være lys. Hvis du vælger en lys baggrund, bør teksten være mørk. Hvis baggrunden er farverig, bør teksten holdes i ensfarvet grå, hvid eller sort.

3. Skal navneskiltet med magnet anvendes på arbejde? Tilføj firmaets logo synligt på navneskiltet. Husk at følge firmaets farver og skrifttype.

4. Et symbol kan ændre et upersonligt og formelt navneskilt, så det opleves som betydeligt varmere. Hvorfor ikke tilføje en smiley? :)

Andre, der har bestilt navneskilte med magnet, synes også om:

Hvad synes vores kunder?