Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om navneskilte

Gode navneskilte gør det nemt for patienten at se stillingsbetegnelse og navn på for den person, man taler med. Det får også senere behandling og kommunikation til at forløbe nemmere.

Skiltmax tilbyder navneskilte i både plast, aluminium, messing, Eco Board og træ. Vælg det skilt, der passer bedst til din personlighed eller arbejdsplads!

Ud over behandling er det også vigtigt, at hospitalspatienter får en god og personlig oplevelse med hospitalets personale. Et navneskilt kan tydeligt formidle, hvem patienten behandles af, f.eks. om det er en sygeplejerske eller læge.

Ud over skiltets størrelse og materiale er der især tre ting, som er en god ide at have i tankerne, når man designer navneskilte til brug i sundhedsvæsnet.

Navneskilte til sundhedspersonale

Tekst

Selvom navnet står midt på skiltet, er det også vigtigt, at det fremgår, hvilken faggruppe personalet tilhører. Det giver patienten tryghed at vide, hvem det er, der formidler oplysningerne, og den faggruppe, man skal henvende sig til, hvis der opstår yderligere spørgsmål. 

Symbol

Et lille symbol kan ændre et upersonligt og formelt navneskilt, så det opleves som betydeligt varmere. Det er blandt andet almindeligt hos social- og sundhedsassistenter og sygeplejersker, som arbejder med babyer og børn. Det kan også være en god ide at have et symbol, som viser en fritidsinteresse. Et fodboldsymbol kan for en fodboldfan hjælpe med at åbne op for hyggelige samtaler med patienterne. 

Farve

Nogle sygehuse benytter forskellige farver til navneskiltene, afhængigt af hvilken faggruppe personalet tilhører. Sygeplejersker kan f.eks. have blå navneskilte, lægerne røde navneskilte og social- og sundhedsassistenter grønne navneskilte. Dette er noget, flere sygehuse har taget til sig, og det værdsættes af patienterne. Tjek, hvilke regler der gælder på din arbejdsplads.

Hvad synes vores kunder?