Spring til hovedindhold

Navneskilt i hvid plast afrundet

Navneskilte indgravering, 62x32 mm, Nål

Navn

Organisation/titel

89.00 kr

Pris inkl. moms

Kundetilfredshedsgaranti
Hurtig levering

Produktinformation

Type:

Navneskilte indgravering

Bredde:

62 mm

Højde:

32 mm

Tykkelse:

1,6 mm

Fastgøring:

Nål

Produktbeskrivelse

Navneskilte passer fremragende til materialer som f.eks. messing, plast, karton, aluminium og træ. De er flotte, rimelige i pris og har en høj kvalitet.

Navneskilte er en hyggelige måde at gøre et møde med en patient eller kunde mere personligt.

Navneskilte kan fastgøres på tre forskellige måder – hvilken der passer bedst netop til jer, afhænger af, hvor I skal bære dem. Nål er en enkel måde til at fastgøre et navneskilt på en t-shirt eller noget andet tøj, men kan efterlade et lille hul. Metalklemme fungerer godt, hvis den person, som bære navneskiltet, har plejetøj, en skjortekant eller noget andet velegnet at fastgøre den på. Et tredje alternativ er at fastgøre navneskiltet med magnet, hvilket altid fungerer godt.

I vores designværktøj er det nemt og hurtigt at bestille større mængder navneskilte, alle med forskellige navne, titler etc. Vil du have hjælp til at afgive en større ordre på navneskilte, kan du også kontakte vores kundeservice – vi hjælper dig gerne!

Navneskilte indgravering

Indgraverede navneskilte fremstilles af et plastlaminat i to lag, det øverste lag, som udgør skiltefarven, og det nederste lag, som indeholder tekstfarven. Alle farvekombinationer finder du i designværktøjet, hvor du også kan vælge imellem en række forskellige skilteformer. Der er også mulighed for at tilføje et billede eller et logo på navneskiltet. Indgraverede navneskilte anvendes ofte i sundhedssektoren og servicebranchen.

Navneskilte farvetryk

Vi tilbyder navneskilte med farvetryk i forskellige udførelser: messing, forniklet messing (sølv), plast, kvalitetskarton, aluminium og træ. Skiltene kan bestilles i forskellige former og har en lang holdbarhed. Lige som de indgraverede navneskilte er der mulighed for at tilføje et billede efter eget valg eller et logo på navneskiltet. Tekst og billede trykkes efterfølgende digitalt i farver. Til vores navneskilte i træ anvender vi 4 mm tykke træfiberplader af MDF (Medium Density Fibreboard) med finer i birk, kirsebær og eg.

Navneskilte med farvetryk anvendes ofte af kommuner, på skoler, i banker, af ejendomsmæglere og på messer.

Navneskilte Eco Board

Vores navneskilte Eco Board er fremstillet af et miljøvenligt materiale bestående af kvalitetskarton med træfiberkerne af mærket Katz. Materialet fremstilles med digitaltryk på en glat, mat og lamineret overflade, som giver klare, flotte farver af høj kvalitet. 

Dette miljø- og prisvenlige materiale egner sig fremragende som navneskilte til eksempelvis messer, kurser, seminarer eller konferencer, hvor man skal kunne få et overblik over deltagernes navne og funktioner. Vores Eco Boards er ideelle, hvis man leder efter navneskilte til kortvarige arrangementer, hvor man ønsker enkle navneskilte.

Hvis du har brug for navneskilt i dit arbejde, som skal anvendes i en længere periode, anbefaler vi i stedet skilte i plast, aluminium, træ eller messing, som har en længere levetid.

Spørgsmål og svar

  • Hvor meget koster et navneskilt?

Prisen på navneskilte varierer og bestemmes i høj grad af dit valg af materiale og valg af fastgøringsmetode. Indgraverede navneskilte holder en høj kvalitet og er prisbillige. Navneskilte med firfarvetryk kan føles lidt mere eksklusive, og vil du have et logo eller et billede i farver er dette alternativ at foretrække. På vores designside vises prisen, mens du designer dit skilt, og en mængderabat fratrækkes ved større bestillinger. 

  • Hvordan designer jeg et navneskilt?

Det er superenkelt at designe navneskilte. Ved hjælp af designværktøjet kan du udforme et personligt og unikt navneskilt helt efter dine ønsker. Du har tusindvis af designmuligheder – du er eksperten og bestemmer selv layoutet.

  • Navneskilte – hvilken farve til hvilket erhverv? 

I visse virksomheder bør man anvende farver, som går hånd i hånd med virksomhedens grafiske profil. Inden for andre erhverv spiller farven ikke så stor en rolle. Uanset hvad bør man dog tænke over, hvad skiltet skal formidle. Hvad siger navneskiltet om dit erhverv? Skal dit navneskilt være enkelt og minimalistisk, formidle professionalisme og seriøsitet eller skal det kommunikere tilbagelænethed og humor? Med et motiv og valg af skrifttype kan et enkelt navneskilt ændre fuldstændig karakter og kommunikere noget helt andet. 

  • Hvilken form er mest populær til navneskilte?

Skal det være rundt, ovalt eller rektangulært? Der er ikke noget, der er rigtigt eller forkert, når det gælder skiltets form. Det handler mere om smag og behag, hvor skiltet skal anvendes, og hvad du ønsker at formidle. Det er en god idé at prøve dig frem på vores designside med farve og form, indtil du er tilfreds med resultatet.

  • Hvad bør et navneskilt indeholde?

Navn, efternavn, titel og logo? Et navneskilt kan se ud på mange forskellige måder. Nogle foretrækker et enkelt skilt med fornavn og titel, mens andre ønsker at inkludere virksomhedens logo. I designværktøjet har du mulighed for at udforme dit navneskilt helt efter dine egne ønsker.

  • Hvilket materialer kan man vælge imellem til navneskilte? 

Alt efter hvad du vil formidle med dit navneskilt, kan du vælge mellem plast, messing, aluminium og træ med firfarvetryk. Vi tilbyder også navneskilte i indgraveret plast, alle med en lang holdbarhed.

Ofte kombineret med
Navneskilte Farvetryk, Oval Forniklet Messing (Sølv) Forniklet Messing (Sølv). Fastgøring: Nål
Navneskilt forniklet messing rundt

50 x 50 mm, Forniklet messing (sølv)

132.00 kr

inkl. moms

Navneskilte Indgravering, Afrundede Hjørner Guld. Fastgøring: Nål
Navneskilt i gylden plast med sort tekst

80 x 30 mm

93.00 kr

inkl. moms

Navneskilte Farvetryk, Oval Hvid Aluminium. Fastgøring: Nål
Navneskilt i hvid aluminium med digitaltryk

59 x 34 mm, Aluminium

120.00 kr

inkl. moms

Hvad synes vores kunder?