Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om byskilte

København er elsket af mange i både ind- og udland, og ofte ønsker folk at skilte med deres kærlighed til denne perle af en by.

Uanset om du synger med på "Forelsket i København" eller foretrækker "Hjem til Aarhus", giver vi dig mulighed for at skilte med din egen by.

Det kan du gøre med skilte i mange forskellige former og farver. Hvilken by er din favorit?

Det er altid populært at vise sin kærlighed til hjembyen/hjemegnen. Det gælder ikke mindst, hvis man er på ferie og stolt vil vise, hvor man kommer fra. Et skilt med budskabet kan ofte være med til at bryde isen, når man møder mennesker fra samme by.

Hjemegnsskilte kan bruges næsten hvor som helst og formidle den patriotiske kærlighed til hjemegnen. Det er heller ikke ualmindeligt, at skiltet signalerer kærlighed til en bestemt bydel – det gælder ikke mindst, når det drejer sig om storbyer.

Skilt med din by

København – "I Love København", "Jeg ♡ København" eller "Elsk København!".  Varianterne er mange, og det samme gælder for skiltene. De bruges i biler, campingvogne og i sommerhuse samt i hjemmet og på arbejdspladserne. Uanset brugen er der ingen tvivl om budskabet.

Aarhus – "Smilets by", "Verdens mindste storby" eller bare ganske enkelt "Jeg elsker Aarhus". Kært barn har mange navne, men uanset byen gælder det, at de fleste større byer har en stor fanskare. Vis din kærlighed med et Jeg elsker Aarhus-skilt.

Bestil skilte, som viser din kærlighed til København, Aarhus, Odense eller New York – eller hvilken som helst anden by, du holder af.

Fastgøringsmetode – Stolpemontering

Hvad synes vores kunder?