Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om hotelskilte

Det er lækkert, afslappende og luksuriøst at bo på hotel en nat eller to. Det er et dejligt miljø, hvor maden bliver serveret, værelset gøres rent, og det er let at slappe af.

Der er dog brug for en række forskellige hotelskilte, hvis gæsten skal trives. Sørg for at byde gæsterne velkommen og informere dem ved at lave de skilte, jeres hotel har brug for.

Det er vigtigt, at gæster føler sig velkomne på hotellet. Det skal være nemt at finde rundt på hotellet, f.eks. værelser og toiletter. Det er også en god ide tydeligt at vise, hvor nødudgangen er. Der er med andre ord mange forskellige skilt, som passer til hotellet. 

Nogle forskellige hotelskilte

Skilte til hotelværelser

Disse skilte er sandsynligvis de mest almindeligt forekommende på hoteller. Med hotelværelsesskilte angives hvert værelse med et nummer, så gæsterne nemt kan finde værelset. Hvis der er tale om et mindre hotel kun med nogle få værelser, er det almindeligt, at værelserne har navne i stedet for numre. 

Øvrige skilte

Det er ikke bare hotelværelserne, som er nødvendige at markere med skilte. Det er også en fordel at markere f.eks. mødelokaler, rengøringsrum, bagagerum og andre personalerum, så det er nemmere for både gæster og personale at finde rundt. 

Navneskilte

Det er meget almindeligt, at personalet i receptionen har navneskilte. Det gør det ikke mindst lettere for gæsterne at vide, hvem det er, der har givet dem informationen, hvis der opstår andre spørgsmål. 

Rygning forbudt

Langt de fleste er klar over, at rygning er forbudt på hotellet. Dette forbud har eksisteret i Danmark i mange år. Det er dog mindre indlysende for turister, da forbuddet mod rygning på fællesarealer varierer fra land til land. Derfor er der næsten altid et rygning forbudt-skilt på hotelværelset.

Fastgøringsmetode – Skrue med skruehætte

Hvad synes vores kunder?