Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om mærkeskilte

Mærkeskilte er som regel små skilte, som først og fremmest fungerer som praktisk mærkning. Oftest anvendes forkortelser og fagudtryk for at holde informationen så kort og koncis som mulig.

Anvendelsesområdet for små skilte er stort. Sædvanligvis forekommer de ved el-, bygge- og VVS-installationer. Formålet er en tydelig mærkning af de forskellige kablers og rørs funktion. Skiltemærkning anvendes også ofte på elevatorer, ved angivelse af lejlighedsnumre eller i andre situationer, hvor mærkningen skal holde i lang tid.

Skiltemærkning – for hvem?

Hvem kommer til at se skiltet, og hvem henvender det sig til? Med dette som udgangspunkt er det muligt at anvende forkortelser og fagudtryk for at holde informationen så kort og præcis som mulig. Mærkeskilte er primært til mærkning, ikke til at give yderligere information. 

Små skilte kræver større tekst

Frem for alt bør man tænke på to ting, hvad angår teksten på små skilte. Tekstens størrelse tænker de fleste på, men det er også vigtigt at vælge en skrifttype (stil) til teksten, som er let at læse. Endvidere er det vigtigt at vælge en baggrund, som fremhæver teksten ordentligt. Prøv med både forskellige farver og forskellige skrifttyper for at se forskellen.

Vi tilbyder mærkeskilte i plastik, rustfrit stål og mærkeplader i messing. Hos os kan du skabe din egen unikke mærkning, det være sig en nummerserie med løbende nummerering eller enkle bogstaver.

Mærkeskilte i plastik

Mærkeskilte eller mærkeplader i indgraveret plastik er et populært materiale, når det drejer sig om forskellige former for mærkning. Det drejer sig om alt fra mærkning af maskiner og ventilationssystemer til skærme og computere. Det mest almindelige anvendelsesområde er muligvis inden for el-, anlægs- og vvs-installationer til mærkning af forskellige kablers og rørs funktion. Laserindgraverede mærkeskilte er også et populært materiale til installationer inden for telekommunikation, alarm og data.

Vores plastlaminatskilte kan designes efter eget behov. Skiltene kan bestilles i flere forskellige udførelser (ovale, rektangulære, firkantede, pileformede osv.) og i flere forskellige farver. De egner sig både til indendørs og udendørs brug, er UV-stabile og tåler vind og vejr. Dette sikrer en bestandig mærkning i forskellige miljøer.

Mærkeskilte i rustfrit stål

Vores mærkeskilte i rustfrit stål fås i 60 x 30 mm og xx mm med 3,5 mm borehul. Mærkeskiltene har en tykkelse på 1 mm, er rustfri og syrefaste med børstet/mat overflade. Mærkeskilte i rustfrit stål egner sig til installationer og anlæg i ekstra krævende miljøer.

Mærkeplader i messing

Vores mærkeplader i messing og forniklet messing (sølv) tilbydes i størrelsen 60 x 18 mm. Det er et perfekt alternativ, hvis man leder efter en mere elegant mærkning Brug dem til mærkning af trofæer, malerier, montrer, plaketter og andet med klassiske plader i messing. Skiltene fremstilles med digitaltryk og leveres med to skruehuller til enkel montering. Skiltene kan også bestilles med dobbeltklæbende tape.

Fastgøringsmetode – Skrue

Tilgængelige fastgøringsmetoder

Skrue
Tape
Skrue & tape
Hængende
S-krog
Kabelmærkning
Nøglering

Hvad synes vores kunder?