Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om skoleskilte

Alle skoler har et relativt stort skilt på facaden, som viser skolens navn. Det er som regel et af de største skoleskilte, der findes på skolen – men langtfra det eneste.

Så snart man træder ind på skolen, er der skilte, som viser numrene på de forskellige klasseværelser og andre rum som bibliotek og lærerværelse. Ofte findes der også en række retningsskilte, som hjælper gæsten med at finde vej i bygningen.

Hvis man derefter bevæger sig ind i klasseværelset, er det almindeligt med beskrivende og informerende skilte. Det gælder ikke mindst i de lokaler, hvor eleverne lærer om emner som biologi og kemi. Der er alt fra udstoppede fugle til kemiske syrer tydeligt angivet.

Der bruges en række forskellige skilte ved og på skoler. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan skiltene kan bruges. Nogle af de mere almindelige varianter er:

Skoleskilte – eksempel

Den rette fart

Et meget almindeligt skoleskilt, som bruges i nærheden af skoler, er advarselsskiltet, som fortæller trafikanter, at de skal sætte farten ned. Det trekantede skilt viser to børn (sort silhuet) på en hvid baggrund og med en rød ramme. Det er et trafikskilt, som ofte ledsages af ordet "Skole" under skiltet for at understrege, hvorfor trafikanten skal køre ekstra forsigtigt.

Det rette klasseværelse

I de små klasser er klassens navn (f.eks. 3A) ofte angivet stort og tydeligt på døren ind til klasseværelset. I de større klasser og ikke mindst gymnasiet er det stadig dørskilte, der bruges til klasseværelset. Men nu er de betydeligt mindre og viser normalt bare et lokalenummer. 

Den rette detalje

Ikke mindst i kemitimerne er det meget vigtigt, at alting står på det rette sted. Syrer, bægere og andre genstande er ofte markeret med små skilte. Det har ikke bare til formål at skabe orden, men sker også af hensyn til sikkerheden, da der sommetider bruges ætsende og farlige syrer.  

Brug skoleskilte til at finde de rette ting – uden problemer.

Hvad synes vores kunder?