Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Lignende kategorier

Information om magneter

Design personlige magneter i valgfri udførelse online. Vi tilbyder magneter med en fuldt dækkende magnetisk overflade. Da de har en god hæfteevne er de perfekte at sætte på bilen, køretøjet, opvaskemaskinen, et whiteboard og andre magnetiske overflader

Personlige magneter online

Vi fremstiller personlige magneter efter dine ønsker. Magneter kan anvendes til alt fra at fastgøre sedler på køleskabet til at reklamere for dit firma på bilen. Vores kraftige magneter egner sig fremragende til både indendørs og udendørs brug og på sættes på rene, tørre og plane overflader for at sikre en optimal vedhæftning.

Magneter med eget tryk

Hos os bestiller du magneter med dit eget tryk. Upload et logo eller et billede, eller vælg et af billederne i Skiltomaten. Vi fremstiller vores magneter med firefarvet digitaltryk for at opnå de bedste resultater og en optimal kvalitet.

Magneter – en prisbillig og enkel måde at markedsføre sig på

Har du brug for at reklamere for din virksomhed og komme ud med et budskab, eller ønsker du at gøre opmærksom på et midlertidigt tilbud? En magnet til bilen er en omkostningseffektiv og enkel måde at synliggøre virksomheden på. Gør reklame for dit produkt, din service eller din virksomhed, og design en magnet med navn, information og logo, som du kan sætte direkte på bilen.
 
Vores kraftige magneter har en tykkelse på 0,6 mm og kan bestilles i valgfri størrelse op til 900 x 1500 mm. Vælg form, størrelse og farve, og upload dine egne billeder.

Hvad synes vores kunder?