Information om Covid-19: vi producerer og leverer, som vi plejer.

Klik her for at begynde at designe dit skilt

Magnetskilte

Vi tilbyder magnetskilte med heldækkende magnet, som består af en magnetmåtte med mat, UV-beskyttet overflade. Vores magnetskilte bør sættes på rene, tørre og glatte overflader for at sikre en optimal vedhæftning. Magnetskilte kan anvendes både indendørs og udendørs og har en lang række anvendelsesområder. De kan eksempelvis sættes på køretøjer. Med en bilmagnet kan du på en nem måde gøre reklame for dit eget firma eller en anden virksomhed blot ved at sætte magneten direkte på bilen. Lav personlige køleskabsmagneter eller magnetskilte til at sætte fast på opvaskemaskinen og andre magnetiske overflader, f.eks. et whiteboard.

Vores magnetskilte fremstilles med digitaltryk og kan bestilles i de ønskede farver. Magneten har en tykkelse på 0,6 mm og kan bestilles i op til 900 x 1500 mm. Den mindste størrelse, vi tilbyder, er 10 x 30 mm. I vores Skiltomat kan du uploade dine egne billeder og udforme magnetskilte helt efter dine egne ønsker.

Læs mere
Start med at designe et skilt

Eksempel på Magnetskilte

Created with Fabric.js 1.7.22 Clean Dirty

Magnetskilt

70 x 70 mm

109 kr

Created with Fabric.js 1.7.22 Phone: 1023456 | Email: info@company.nl YOUR COMPANY Company Logo

Magnetskilt

350 x 150 mm

426 kr

Created with Fabric.js 1.7.22

Magnetskilt

150 x 150 mm

234 kr

Created with Fabric.js 1.7.22 DYRETRANSPORT

Magnetskilt

400 x 100 mm

341 kr

Created with Fabric.js 1.7.22 AND SMILE STOP

Magnetskilt

140 x 80 mm

133 kr

Anvendelsesområder: 

  • Lad virksomhedens logo blive set med en bilmagnet, eller design dit eget ”ny i trafikken”-skilt. Magneten er nem at fastgøre og fjerne. 
  • Design personlige køleskabsmagneter med sjove citater eller billeder. Med et magnetskilt til opvaskemaskinen kan du fortælle andre, om servicen i opvaskeren er ren eller snavset. Skiltene kan sættes på, når der er brug for dem og fjernes uden at give skader. 
  • Skab personlige magnetskilte til at fastgøre på eksempelvis et whiteboard eller andre magnetiske overflader.

Vigtigt at huske på:

Magneter har en temperaturbestandighed på ca. -30 °C / +55 °C. Maks. temperatur i kort tid: 65 °C. Magnetskiltene bør ikke anvendes på køretøjer i længere tid, da de kan beskadige lakken. Bemærk, at der er risiko for, at magneten kan løsne sig fra køretøjet ved højere hastigheder. Vær opmærksom på at sætte magnetskilte på rene, tørre og glatte overflader for at sikre en optimal vedhæftning. 

Hvad synes vores kunder?