Information om COVID-19: vi producerer og leverer, som vi plejer.

Læs mere.

Klik her for at begynde at designe dit skilt

Mærkeskilte

Skab din egen mærkeskilte med valgfri tekst og design, eller vælg blandt vores færdigdesignede eksempler.

Kundetilfredshedsgaranti
Lave priser
Hurtig levering
Nemt at bestille
Vi klimakompenserer!

Vil tilbyder mærkeskilte i indgraveret plastik og mærkeplader i messing. Mærkeskilte er som regel små skilte, som først og fremmest fungerer som praktisk mærkning. Oftest anvendes forkortelser og fagudtryk for at holde informationen så kort og koncis som mulig.

Populære eksempler på mærkeskilte

Created with Fabric.js 2.7.0

Plastikskilt indgravering

40 x 40 mm

23 kr

Created with Fabric.js 1.7.6 Pressure

Plastikskilt indgravering

80 x 20 mm

24 kr

Created with Fabric.js 2.7.0

Plastikskilt indgravering

61 x 10 mm

15 kr

Created with Fabric.js 2.7.0

Plastikskilt indgravering

25 x 10 mm

11 kr

Created with Fabric.js 2.7.0

Plastikskilt indgravering

50 x 20 mm

18 kr

Created with Fabric.js 2.7.0

Plastikskilt indgravering

25 x 23 mm

14 kr

Created with Fabric.js 2.7.0

Plastikskilt indgravering

30 x 30 mm

16 kr

Created with Fabric.js 1.7.19 HYDRAULIK

Messingskilt

60 x 18 mm

51 kr

Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Tilpas skilt

Information om mærkeskilte

Mærkeskilte i plastik

Mærkeskilte eller mærkeplader i indgraveret plastik er et populært materiale, når det drejer sig om forskellige former for mærkning. Det drejer sig om alt fra mærkning af maskiner og ventilationssystemer til skærme og computere. Det mest almindelige anvendelsesområde er muligvis inden for el-, anlægs- og vvs-installationer til mærkning af forskellige kablers og rørs funktion. Laserindgraverede mærkeskilte er også et populært materiale til installationer inden for telekommunikation, alarm og data.

Vores plastlaminatskilte kan designes efter eget behov. Skiltene kan bestilles i flere forskellige udførelser (ovale, rektangulære, firkantede, pileformede osv.) og i flere forskellige farver. De egner sig både til indendørs og udendørs brug, er UV-stabile og tåler vind og vejr. Dette sikrer en bestandig mærkning i forskellige miljøer. Skiltene kan bestilles med forskellige fastgøringsmetoder: skrue og/eller dobbeltklæbende tape. Med fastgøringsmetoden ”hængende” forsynes skiltet med et borehul i skiltets øverste del. Plastikskiltene kan efterfølgende fastgøres med eksempelvis skrue, krog eller strimler (medfølger ikke).

Mærkeplader i messing

Vores mærkeplader i messing og forniklet messing (sølv) tilbydes i størrelsen 60 x 18 mm. Det er et perfekt alternativ, hvis man leder efter en mere elegant mærkning Brug dem til mærkning af trofæer, malerier, montrer, plaketter og andet med klassiske plader i messing. Skiltene fremstilles med digitaltryk og leveres med to skruehuller til enkel montering. Skiltene kan også bestilles med dobbeltklæbende tape.

Hos os kan du skabe din egen unikke mærkning, det være sig en nummerserie med løbende nummerering eller enkle bogstaver. I Skiltomaten bestemmer du selv størrelse, skrifttype og farve, for at mærkningen skal passe til dit specifikke miljø.

Tilgængelige fastgøringsmetoder

Skrue
Tape
Skrue & tape
Hængende
S-krog
Kabelmærkning

Hvad synes vores kunder?