Spring til hovedindhold

Bådskilte

Plastikskilte indgravering, 30x15 mm, Tape

19.00 kr

Pris inkl. moms

Kundetilfredshedsgaranti
Hurtig levering

Produktinformation

Type:

Plastikskilte indgravering

Bredde:

30 mm

Højde:

15 mm

Tykkelse:

1,6 mm

Fastgøring:

Tape

Produktbeskrivelse

Et almindeligt bådskilt viser bådens navn til alle, der ser båden udefra. Stort set alle både har et navn, og navnet står ofte på skroget eller andetsteds på båden.

Når man derefter kommer om bord på båden, kan man se, at bådskilte kan bruges til betydeligt mere end bare at vise navnet.

Det er bl.a. almindeligt med personlige bådskilte, som byder velkommen og informerer gæsterne, samt tydelige mærkeskilte, som hjælper med at skabe orden.

Personlige bådskilte – forskellige eksempler

Velkommen

For "bådmennesker" er båden lige så meget et hjem som deres landfaste hjem. Selvfølgelig skal der være et personligt velkomstskilt – gerne med maritimt tema. 

Navn

Der stilles ingen krav om, at alle både skal præsenteres med navn på skroget. Men navneskilte til både er meget almindelige og især på lidt større både. Det er også sjovt med et personligt navneskilt på den lille robåd ved sommerhuset. Flere vælger at skrive M/S foran navnet på deres bådskilt. Det står for Motor Ship. En dansk variant er M/F, som står for motorfartøj. 

Information

Et bådskilt kan også bruges til at formidle information til dem, der er på båden. Det kan handle om alt fra, hvordan ting skal gøres, eksempelvis "Skyl altid to gange", til at vise gæsterne vej til den rette del af båden med skilte, som viser vej.  

Mærkning

Det er meget almindeligt, at bådskilte bruges til at markere styreanordningerne på instrumentbrættet eller i skabe og andre opbevaringsrum andre steder på båden. Små og enkle skilte gør det betydeligt nemmere at holde orden på steder med begrænset plads.

Påsætning af folietekst

Se denne video for at få oplysninger om, hvordan man fastgør en folietekst. Skraberen, som anvendes i videoen, følger med hver ordre.

Sørg for, at den overflade, som folieteksten skal fastgøres på, er tør og fri for snavs og fedt. Begynd derfor altid med at rengøre overfladen og fjerne eventuel fedt.

Hvad synes vores kunder?