Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Vores udvalg er stort, både når det kommer til materialer og monteringsmetoder. Med vores værktøj Skiltomaten kan du lave utallige designs til dit skilte. Vi har alt fra små plastskilte og klistermærker til større facade- og reflekterende aluminiumsskilte.

Og heldigvis for det. Et skilt til en ejendom kan være mange ting. Det kan være indendørs eller udendørs. Det kan være informativt, dekorativt eller bruges til markedsføring. Det kan placeres på kontoret, i hjemmet eller på værkstedet – der er mange ejendomstyper og lige så mange skilte.

Ovenfor finder du et lille udvalg af, hvordan de kan se ud. Du kan selv vælge, om du vil starte fra en af vores skabeloner, bruge Skiltomaten eller kontakte os for tips, spørgsmål eller hjælp til dit design.

Nogle af de mest populære skilte, vi sælger til forskellige typer ejendomme, er dørskilte, indgangsskilte, postkasseskilte, facadeskilte, parkeringsskilte og sikkerhedsskilte såsom nødudgangsmarkering, brandskiltning eller påbudsskilte, der angiver regler og bestemmelser om beskyttelsesudstyr og brug af forskellige maskiner.

Produktinformation for vores ejendomsskilte

Det gode ved et ejendomsskilt er, at du frit kan vælge, hvordan det skal se ud og fungere. Dit formål og behov styrer, hvad du skal bestille. Husk, at valget af materiale påvirker holdbarheden og monteringsmetoderne – så tænk gerne over, hvor og hvordan du vil bruge dit ejendomsskilt.

Nogle af vores produkter er kun beregnet til indendørs brug, f.eks. Eco-board og træskilte. Aluminium, gravering på plast, rustfrie skilte osv. holder op til 10 år, før de slides.

Vi fremstiller alle vores skilte efter bestilling, og hvis du ikke finder det, du leder efter, er du meget velkommen til at kontakte os, så vi forhåbentlig kan løse det. Vi har lang erfaring med specialbestillinger af materialer eller former på skilte. Herunder finder du de maksimale mål, vi anvender i vores standardsortiment.

Maksimale mål

Plastskilte (gravering): 295 x 295 mm

Plastskilte (farvetryk): 1000 x 1000 mm

Træskilte: 1350 x 800 mm

Akrylskilte: 1400 x 900 mm

Aluminiumskilte: 2000 x 1200 mm

Bannere: 4000 x 1250 mm

Klistremerker: 1200 x 1000 mm

Vinyltekster: 3000 x 550 mm

Roll-ups: 2000 x 1000 mm

Magnetiske skilte: 1500 x 900 mm

Messingmærker: 60 x 18 mm

Messingskilte: faste størrelser, se Skiltomaten.

Plakater: 1200 x 4000 mm

Konturskårne skilte: 570 x 570 mm

På vores produktside finder du mere information om vores skilte, såsom størrelse, tykkelse, levetid, produktionsmetode og mere.

Hvis du ønsker en anden størrelse end dette, er du velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning.

Typer af ejendomsskilte

Formålet med et ejendomsskilt kan være forskellige, men det falder ofte ind under en af følgende kategorier:

Informativ skiltning

Skilte, der skal informere, er ofte forskellige typer af markering, dørskilte, skilte som vejvisere, parkeringsskilte, påbudsskilte, brandskilte eller advarselsskilte. Disse skilte skal skabe klarhed for både kolleger og gæster på ejendommen.

Dekorative skilte

Denne type skiltning skaber hygge og trivsel på ejendommen. Det kan for eksempel være konturskårne skilte på væggen, plakater, klistremerker, vinyltekster med mere. Det er altid dejligt at komme til kontoret, når det ser friskt og indbydende ud. Det plejer også at være vigtigt for arbejdsmoralen. Det er altid dejligt at kunne hvile øjnene på en flot plakat, når man har brug for en pause.

Folk vil gerne komme til en flot og velindrettet arbejdsplads.

Skilte til markedsføring

I dette tilfælde taler vi blandt andet om facade- og indgangsskilte med logo, virksomhedsslogan eller værdier eller flotte indgangsskilte. Alle typer af skilte, der får kunder og forbipasserende til at få øje på dit brand og danne sig et godt indtryk af det.

Kontakt os, så hjælper vi dig

Hvis du har spørgsmål eller overvejelser, er du velkommen til at kontakte os via telefon eller e-mail:
+46 31-44 81 78
info@skiltmax.dk

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du har spørgsmål. Vi har lang erfaring med at bestille specifikke materialer, skabe skilte ud over vores standardudvalg, hjælpe med design og meget mere.

Hvad synes vores kunder?