Spring til hovedindhold

Facadeskilte

Konturskårede skilte, 145x52 mm, Plast, Tape

287.00 kr

Pris inkl. moms

Kundetilfredshedsgaranti
Hurtig levering

Produktinformation

Type:

Konturskårede skilte

Bredde:

145 mm

Højde:

52 mm

Tykkelse:

3,2 mm

Materiale:

Plast

Fastgøring:

Tape

Produktbeskrivelse

Et facadeskilt, eller facadedekoration, er en fremragende måde til at vise sit varemærke til forbipasserende. Stort som lille. Et facadeskilt informerer og præsenterer dit firmanavn for offentligheden både på kort og lang afstand. Kort og godt gør facadeskiltning din ejendom helt unik, efter dine ønsker.

Du kan designe dit eget facadeskilt efter dine behov i vores designværktøj. Her bestemmer du blandt andet selv materiale, tekst, billede og størrelse, så skiltet passer så godt som muligt til anvendelsesstedet, og så det følger virksomhedens grafiske profil. Vores facadeskilte er UV-modstandsdygtige og klarer både vind og vejr.

Inden du bestiller facadeskilte, er det vigtigt at overveje, om der kræves tilladelse til at sætte større facadeskilte op i det planlagte område. Kontakt teknisk afdeling hos kommunen for at finde ud af, hvad der gælder for netop din ejendom.

Konturskårede facadeskilte

De konturskårede facadeskilte er et populært valg, når man ønsker at blive set. Du kan designe dit konturskårne skilt i størrelser fra 15 mm til 560 mm, hvilket giver dig mulighed for virkeligt at sætte virksomhedens præg på facaden. Materialet består af akrylplast, som er slidstærkt og UV-modstandsdygtig, hvilket egner sig fremragende til udendørsbrug.

Facadenummer

Facadenummer er tal, som du sætter på facaden for at vise, hvilket nummer ejendommen har. De bør være tydelige at se og stå i kontrast til farven på facaden.

Her kan du vælge mellem blandt andet konturskårne skilte, som du monterer med skrue eller vægafstand eller skilte i emaljelignende stil, oftest med hvid tekst på blå baggrund. Hvis du er ude efter lidt mere enkle husnummerskilte til din bolig, finder du også sådanne hos os.

Facadeskilte i aluminium

Et facadeskilt i aluminium, eller et metalskilt, er også populært, da materialet er både slidstærkt og vejrbestandigt. Et aluminiumskilt holder forventeligt i cirka 7-10 år.

Da et facadeskilt til en virksomhed, en butik eller anden bygning skal kunne klare både vind og vejr, er dette materiale et utroligt godt alternativ. Vores metalskilte har en tykkelse på 1,5 mm, hvilket er standard, og kan bestilles i størrelser fra 70 x 30 mm op til 2000 x 1200 mm.

Sådan monterer du et skilt med skrue


Facadeskilte i akryl

Et akrylskilt, eller plexiglasskilt, er oftest lidt mindre og giver et professionelt udtryk over for kunden. Akrylskiltene kan sidde både indendørs og udendørs og har en lang levetid. Det mest almindelige anvendelsesområde for et facadeskilt i akryl er at lade det sidde lige ved indgangen og præsentere virksomheden for kunden der.

Det er ganske enkelt et godt valg, hvis du vil skabe en eksklusiv fornemmelse på facaden.

Facadeskilte i plastik

Hvis du ønsker facadeskilte i plastik, har du mange muligheder for at designe skilte efter dit eget behov. Også vores plastikskilte er UV-bestandige og tåler vind og vejr. Fordelen ved et plastikskilt er frem for alt vægten og de mange tilgængelige fastgøringsmetoder, du kan vælge imellem.

Gør det flottere, gør det enklere og gør det tydeligere – facadeskilte såsom facadenumre eller facadebogstaver bliver mere og mere almindelige på huse og ejendomme. Gør det lettere for kunder, gæster eller udrykningskøretøjer ved at smykke ejendommen med en facadedekoration.

Fastgøringsmetoder – sådan sætter du dit facadeskilt op

Hvilken fastgøringsmetode du anvender, afhænger meget af, hvilken type facadeskilt du vil have. Vi har blandt andet selvklæbende tape, vægafstandsbeslag, skruer eller skruehætter. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du fastgør dit facadeskilt på bygningen, er du velkommen til at ringe eller sende en e-mail til vores kundeservice.

Bestil et tilbud på facadeskilte

Vild du vide mere om, hvilke muligheder du har hos os, og hvad det kan koste for netop et facadeskilt, er du velkommen til at bede om et tilbud helt gratis. Vi er fleksible og løsningsorienterede. Du har dit tilbud på mail i løbet af én arbejdsdag, fra det tidspunkt du sender os en tilbudsforespørgsel.

Til tilbudsforespørgsel

Hvad synes vores kunder?