Spring til hovedindhold

Katteskilte

Plastikskilte indgravering, 180x160 mm, Tape

359.00 kr

Pris inkl. moms

Kundetilfredshedsgaranti
Hurtig levering

Produktinformation

Type:

Plastikskilte indgravering

Bredde:

180 mm

Højde:

160 mm

Tykkelse:

1,6 mm

Fastgøring:

Tape

Produktbeskrivelse

En kat er en del af familien og skal derfor naturligvis have sit eget navneskilt, som kan sidde på kattebakken, ved madskålen eller der, hvor katten plejer at sove. 

Ud over navneskilte er det meget almindeligt, at katteejere bruger et advarselsskilt til at oplyse trafikanter om, at de bør køre ekstra stille og være opmærksomme, fordi der færdes katte i området.

Lav dit eget og personlige katteskilt, som passer til dit og ikke mindst dine kattes behov.

Eksempler på katteskilte

Et navneskilt på kattebakken, et advarselsskilt for at få trafikanter til at tage farten af, eller et skilt, der advarer om katten, der bevogter hjemmet – der findes mange forskellige former for katteskilte. Her er vist nogle af de mest almindelige varianter. 

Advarselsskilt for kat

Dette er et af de mest almindelige skilte med katten som tema. Disse katteskilte har til formål at få trafikanter til at køre ekstra stille og tage farten af. Ofte udformes disse skilte ligesom vejskilte, men dog med visse modifikationer. Her finder man klassiske advarselsskilte med gul baggrund, hvor der er vist en silhuet af en kat midt på skiltet. Et andet alternativ er et skilt med en kat på eller med teksten "Kør forsigtigt – legende katte". 

Advarsel om katten

Et almindeligt hundeskilt er "Pas på hunden"-skiltet. Det bruges til at advare gæster, som er bange for hunde. Der findes også mange, som er bange for katte, og du kan derfor med fordel bruge et katteskilt til at vise, at der findes katte i hjemmet. 

Hvis jeg bliver væk

Et meget praktisk katteskilt er det lille vedhæng, som kan sættes fat i halsbåndet eller på selen. Hvis katten skulle ske at blive væk, kan vedkommende, der finder katten, ringe til det nummer, der står på vedhænget, så katten hurtigt kan komme hjem igen.

Fastgøring Tape

Hvad synes vores kunder?