Spring til hovedindhold

Klinikskilte

Messingskilte, 170x70 mm, Messing, Skrue

430.00 kr

Pris inkl. moms

Kundetilfredshedsgaranti
Hurtig levering

Produktinformation

Type:

Messingskilte

Bredde:

170 mm

Højde:

70 mm

Tykkelse:

0,51 - 8 mm

Materiale:

Messing

Fastgøring:

Skrue

Produktbeskrivelse

Et klinikskilt er et indgangsskilt til en modtagelse eller klinik inden for sundhedsvæsnet. Det kan sidde på yderdøren ind til klinikken samt på dørene til de forskellige afdelinger i klinikken.

Klinikskilte gør det nemt for alle at finde frem og signalerer samtidig tydeligt, hvem gæsterne eller patienterne kommer til at møde og tale med.

Fælles for alle klinikskilte er, at de tydeligt viser gæsten og patienten, hvor klinikken er, og hvem der arbejder der. Det er et informativt skilt, selvom teksten på skiltene kan variere. 

Klinikskilte – forskellig tekst

Afhængigt af hvordan klinikken er opbygget, kan klinikskilte være udformet forskelligt og formidle forskellige budskaber.

Indgang

Ved indgangen er det godt at komme med så tydelig information som muligt. På disse klinikskilte står der ofte klinikkens navn, åbningstider og telefonnummer. Hvis der bare arbejder nogle få der, nævnes deres navn og stillingsbetegnelse ofte. Det er også en fordel at skrive hjemmesidens adresse. På den måde kan folk besøgende søge efter yderligere oplysninger, hvis klinikken er lukket, når de kommer forbi. 

Afdelingsskilt

I store klinikker er det ikke usædvanligt, at flere professioner samarbejder. I så fald er det vigtigt, at afdelingerne markeres tydeligt. Navn og stillingsbetegnelse bør også fremgå af de skilte, der viser, hvem der arbejder hvor. 

Inderdør/navn – hvis der er tale om en klinik, hvor der f.eks. kun arbejder psykologer, er det tilstrækkeligt med navnet på hver psykolog i de rum eller afdelinger, hvor der tages imod. 

Hvad synes vores kunder?