Spring til hovedindhold

Vision og værdier

Vi er Skiltmax

Vi drives af at skabe enkle løsninger, som tilgodeser dine behov. Vi digitaliserer skiltebranchen og ønsker at tilbyde dig et så bredt sortiment som muligt til gode priser med hurtig levering. For hele tide at være på forkant og være innovative må vi være nysgerrige, tage ansvar og være imødekommende. Vores designværktøj betyder, at du kan bestille skilte præcis, som du vil have dem – det er vores største bidrag til at revolutionere denne branche. 

Så besøg vores skilteverden, gå på opdagelse i nye kombinationer af materialer, motiver og fastgøringsmetoder – men først må du gerne læse om vores vision og vores værdier. Det er dem, som styrer det, vi foretager os her i Skiltmaxhuset i Landvetter, øst for Gøteborg.

Vores vision

Vores vision er at være det mest enkle og mest ansvarlige alternativ, når det gælder bestilling af skilte online.

Vores værdier

Vores tre værdiord er en naturlig del af vores virksomhedskultur og er retningsgivende for os i alt, hvad vi gør. 

Enkelt

Vi tror på enkelhed i alle forhold. Det skal være enkelt at blive kunde hos os, at bestille varer og at kommunikere med os. Vi stræber hele tiden efter at skabe enkle og brugervenlige løsninger, som tilgodeser vores kunders behov, samtidig med at vi ønsker at gøre det daglige arbejde både fleksibelt og effektivt med enkle og ukomplicerede arbejdsprocesser.

Ansvarsfuld

Vi vil agere ansvarsfuldt i alt, hvad vi gør. For os er det en selvfølgelighed at tage ansvar for, hvordan vores virksomhed påvirker samfundet, derfor arbejder vi mad klima- og bæredygtighedsspørgsmål (CSR) og engagerer i form af kampagner og forskellige samarbejder. Vil vil være et ansvarsfuldt, trygt og bæredygtigt valg. Læs mere om vores CSR-arbejde her.

Betænksom

Vi bekymrer os om og respekterer hinanden, vores kunder og vores omverden. Vores kunder skal føle sig trygge og tilfredse, når de handler med os, og altid få den nødvendige hjælp."

Hvad synes vores kunder?