Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om covid-19-skilte

At vaske hænder, at bruge håndsprit, at hoste og nyse i ærmet og at holde afstand har nok aldrig været vigtigere. 

Design dine egne corona-skilte i Skiltomaten, med symboler og billeder, som tydeliggør og forenkler.

For at forebygge og stoppe smittespredningen af coronavirusset eller covid-19 i samfundet skal man følge de retningslinjer og anbefalinger, som landets myndigheder og WHO giver.

At nå ud til alle dele af samfundet med denne information – på forskellige sprog og i forskellige kanaler – er utrolig vigtigt. Covid-19-skilte med tydelige instruktioner om, hvordan man skal tænke og forholde sig, kan gøre en forskel.

Covid-19-skilte

Et coronaskilt eller covid-19-skilt kan designes på forskellig måde, alt efter hvad du vil formidle. I lægehuse og på sygehuse kan besøgende eller patienter eksempelvis mødes af et covid-19-skilt eller corona-skilt ved indgangen med teksten ”Hvis du har feber, hoste eller andre former for luftvejsproblemer, beder vi dig om at vente udenfor”.

På toiletter kan man finde covid-19-skilte, som giver trinvise instruktioner i, hvordan man skal vaske hænderne for at fjerne virusset. Tydelige billeder kan gøre det lettere for modtageren at forstå budskabet.

Corona-skilte kan designes helt efter dine egne ønsker, i valgfrit materiale, valgfri farve, form og skriftype samt med symboler eller billeder, som tydeliggør og forenkler budskabet for modtageren. Design dit skilt i Skiltomaten.

Påsætning af klistermærker

Se denne video for at få oplysninger om, hvordan man fastgør klistermærker. Skraberen, som anvendes i videoen, følger med hver ordre.

Hvad synes vores kunder?