Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om husnummerskilte

Planlægger du at sætte et husnummer eller udskifte dine eksisterende facadetaljer? Et husnummer eller facadeskilt gør det lettere for dine gæster og din postbud at finde vej. Pynt dit hus med et elegant skilt, som du kan fastgøre på facaden, døren eller postkassen.

Facadetaljer

At lade husnummer eller bogstaver pryde din husfacade hjælper ikke kun besøgende med at finde det rigtige hus og adresse, det tilføjer også en personlig præg på dit hus. Facadeskilte skal være tydeligt synlige og have en størrelse og farve, der også er synlige på afstand.

Vi tilbyder holdbare, stabile og vejrresistente facadeskilte i forskellige materialer. I vores skiltværktøj kan du tilpasse dine tal og på den måde tilføje dit eget præg på hjemmet. Husnummerskilte kan fastgøres på facade eller væg med skruer eller afstandsholdere.

Nogle foretrækker sort-hvide husnummerskilte, mens andre vælger grå, sorte eller blå skilte. Husnumre i emalje bestilles normalt med blå baggrund og hvide tal, ofte i en gammeldags stil med ramme.

Husnumre til døren

Pift din dør op med flotte husnumre! Hos os kan du designe præcis det skilt, du ønsker. Vi har skilte i forskellige prisklasser og materialer, så du kan finde det, der passer til dig og din dør. Hvis du ønsker en flot, prisbillig og holdbar løsning, kan du med fordel vælge et indgraveret plastikskilt, hvor husnumrene er indgraveret i skiltet.

Hvis du søger en mere eksklusiv mulighed, tilbyder vi blanke messingsskilte i forskellige størrelser, hvor teksten og eventuelle billeder trykkes direkte på skiltets overflade.

Husnumre på postkassen

Tydeliggør dit husnummer! En mindre postkasse kræver også et lille skilt. Et husnummerskilt til postkassen kan have forskellige udseender. Det er populært at bruge udstansede bogstaver eller tal og fastgøre dem direkte på postkassen. Hos os kan du designe selvklæbende vinylbogstaver i ønsket skrifttype, størrelse og farve direkte på vores hjemmeside.

Vi tilbyder indgraverede plastikskilte med en minimumsstørrelse på 70 x 30 mm. Bestil skilte med selvklæbende tape og fastgør det på en glat og tør overflade. Den stærke tape sikrer, at dit husnummer bliver siddende, indtil du selv vælger at fjerne det. Vælg skrifttype, farve og form efter dine egne ønsker. Hvis du ønsker et endnu mere stabilt skilt, kan du vælge digitaltrykte aluminiumsskilte, som kan bestilles i størrelser fra 70 x 30 mm.

Design personlige husnummerskilte

Husnummerskilte kan have forskellige udseender. Hos os har du mulighed for at designe dit personlige husnummerskilt efter dine ønsker. Vi tilbyder alt lige fra stabile aluminiumsskilte til vægmontering til indgraverede plastikskilte, som du fastgør med tape. I vores skiltværktøj kan du vælge stilen på dine husnummerskilte eller tal. Vi tilbyder:

  • UV-resistente skilte af høj kvalitet
  • Forskellige materialer: aluminium, plastik, messing, akryl og vinylbogstaver
  • Fremstillingsmetoder: digitaltryk, indgravering, selvklæbende
  • Forskellige fastgørelsesmetoder: skruer, afstandsholdere, flagfeste, stolpfeste og tape
  • Tilfredshedsgaranti
  • Minimumsstørrelse: 70 x 30 mm
  • Maksimumsstørrelse: 2000 x 1200 mm

Det er ikke altid nemt at finde det rigtige husnummerskilt. For at finde den rigtige størrelse anbefaler vi, at du først måler det område, hvor du vil placere husnummerskiltet, f.eks. på husvæggen eller døren. Hvis du vil erstatte et gammelt skilt, kan du nemt måle størrelsen på skiltet og bestille et nyt med præcis de samme mål.

Vælg den rigtige farve

Du kan vælge farve til dit husnummerskilt eller tal til facaden direkte i vores skiltværktøj. Vores akrylskilte fås også som transparente eller med en frosted eller hvid baggrund. På hjemmesiden har du mulighed for at indtaste dine egne farvekoder (CMYK eller RGB). Dette er nyttigt, hvis du skal følge visse retningslinjer og bruge specifikke farver, f.eks. til dit firmas grafiske profil.

Hvis du er usikker på materialetype eller har spørgsmål om design, din bestilling eller andet, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som gerne vil hjælpe dig!

Hvad synes vores kunder?