Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om Navneskilte med nål

Navneskilte med nål er et slidstærkt og holdbart alternativ. Det er almindeligt at have flere navneskilte til hver kittel eller andet tøj.

Med pæne, personlige navneskilte med nål får gæster en god og personlig oplevelse med personalet.

Hvorfor nål?

Navneskilt med nål er en fleksibel og enkel fastgøringsmetode til dig, der skal kunne skifte og sætte dit navneskilt på forskelligt tøj. Nålen, der sidder på bagsiden af navneskiltet, stikkes enkelt igennem det tøj, du vil sætte navneskiltet på. Du fæstner derefter nålen i låsehagen.

Hvor skal navneskiltet placeres?

Den er absolut mest almindeligt og mest formel at placere et navneskilt med nål i venstre side over brystet. Hvis man tænker klogt og lidt mere strategisk over placeringen, sætter man det i højre side – så ses navneskiltet mere tydeligt, når du hilser på nogen. Men det vigtigste er, at navneskiltet sidder en i god højde, så andre nemt kan se det, og at det er let at læse. 

 

Tips til dig, som skal designe navneskilte med nål:

 

1. Skrifttypen til navn, stilling eller firmanavn skal være tydelig.

 

2. Farvekombinationer: Hvis du vælger en mørk baggrund, bør teksten være lys. Hvis

du vælger en lys baggrund, bør teksten være mørk. Hvis baggrunden er farverig, bør teksten holdes i ensfarvet grå, hvid eller sort.

 

3. Skal du deltage i en event eller messe og stå og lokke nye kunder eller investorer til? Tilføj firmaets logo synligt på navneskiltet. 

 

4. Et symbol kan ændre et upersonligt og formelt navneskilt, så det opleves som betydeligt varmere. Hvorfor ikke tilføje en smiley? :)

 

Andre, der har bestilt navneskilte med nål, synes også om:

Hvad synes vores kunder?