Kan du ikke finde det, du leder efter?

I vores Skiltomaten kan du designe dine skilte præcis, som du vil have dem. Tekst, farve, former og meget mere.

Start med at designe et skilt

Information om køleskabsmagneter

Sæt dit personlige præg på hjemmet med køleskabsmagneter i eget design. I Skiltomaten kan du nemt skabe din personlige køleskabsmagnet i valgfri farve, form og størrelse.

Upload billeder, eller tilføj dit eget budskab, citat, ordsprog eller tekst. Magnetskilte til køleskabet er gode til mange ting. De er yderst praktiske, når man har brug for at fastgøre forskellige dokumenter, skemaer, indkøbslister, huskesedler eller billeder på køleskabet, men kan også fungere som en lille indretningsdetalje i hjemmet.

Vores køleskabsmagneter kan udformes efter egne ønsker i vores Skiltomat. Vil du have et rundt, firkantet eller takket skilt? Et blåt, rødt eller gult skilt? På designsiden finder du alle de nødvendige værktøjer til at designe netop den køleskabsmagnet, du ønsker. Design et skilt med valgfri tekst, en smiley eller et skilt med teksten ”Husk” eller ”Indkøb”. Her er mulighederne mange.

Køleskabsmagneter af høj kvalitet

Vores kraftige magnetskilte består af heldækkende magnet og fremstilles med digitaltryk i farver. Magnetmåtten har en måtte, UV-beskyttet overflade og en størrelse på 0,6 mm. Magneterne kan bestilles i op til 900 x 1500 mm og har en minimumstørrelse på 10 x 30 mm. For at opnå en optimal vedhæftning skal du være opmærksom på at sætte magnetskilte på rene, tørre og glatte overflader.

Hvad synes vores kunder?