Skiltmax stipendium

Har du en løsning på klimatruslen, en idé, som letter folks stressede hverdag eller måske kan gøre livet lettere for småbørnsforældre? Ansøg om et Skiltmax stipendium!

Som ung iværksættervirksomhed ved vi, hvor vigtigt det er med ekstra støtte for at kunne virkeliggør sin idé. Vi vil hjælpe dig med at fuldføre din opgave eller dit projekt! Vi elsker innovation, og alle idéer er derfor velkomne!

Vi ser frem til selv at deltage i spændende, kreative og innovative idéer og løsninger!

Hvordan foregår det?

Din idé kan være et fysisk produkt, en tjeneste eller en kombination af disse, en metode eller en proces. Beskriv din idé så udførligt som muligt. Motivér gerne, hvordan stipendiebeløbet skal anvendes.

En intern jury udvælger en stipendiat, som tildeles et stipendium på 14.000 kr. Vi baserer vores bedømmelse på innovation og hvor realistisk gennemførlig og gennemarbejdet idéen er.

Hvad skal din ansøgning indeholde?

  • En beskrivelse af din idé eller løsning.
  • En motivation for, hvorfor du er den rette kandidat til Skiltmax’ stipendium, og hvad stipendiebeløbet skal bruges til.

Husk at tilføje filer til din beskrivelse, så du har mulighed for at fortælle mere detaljeret om din idé og hvor langt i processen du er kommet."

Sådan kommer det til at foregå:

Beskriv din idé så udførligt som muligt, og ansøg ved at sende os nedenstående formular. Du kan indsende din ansøgning frem til og med den 15. november 2019.

Når ansøgningsfristen udløber starter udvælgelsesprocessen. En intern jury foretager en bedømmelse. Vi baserer vores bedømmelse på innovation og hvor realistisk gennemførlig og gennemarbejdet idéen er.

Vi udsender vores beslutning om accept af din ansøgning pr. e-mail senest den 15. december 2019.

Send din ansøgning her!


Når du sender os din ansøgning, gemmer vi dine oplysninger. De vil ikke blive anvendt til markedsføringsmæssige formål. Yderligere oplysninger fremgår af vores integritetspolitik.

Hvad synes vores kunder?